Μέσα σε πλούσια εδέσματα, καλή μουσική αλλά και εκλεκτή παρέα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην ταβέρνα «Αροδαμός» στ’ Ανώγεια, η συνάντηση των εκπροσώπων του 10ου Ομίλου όπου μετέχουν οι ομάδες της Κρήτης. 
Μουσαφίρης ήταν ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο οποίος ήταν και αυτός που εκλέχτηκε απ’ τα υπόλοιπα σωματεία ως εκπρόσωπος, στον αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο από τους υπόλοιπους εννέα ομίλους, με αφορμή τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία όλης της χώρας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Εθνικού Εθνικού Γαζόρου (ομάδα από τις Σέρρες ) Γιώργος Καλαποτλής, ο οποίος ανήκει στην συντονιστική επιτροπή και ήρθε στην Κρήτη για να ενημερώσει τους συλλόγους ποια θα είναι η αντίδραση προς την ΕΠΟ και την Γ.Γ.Α. 
Οι προτάσεις της συντονιστικής επιτροπής: 
Η συντονιστική επιτροπή που συναντήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι έχει ως στόχο πρώτον την δημιουργία επίσημα ενός θεσμικού οργάνου που θα εκπροσωπεί τις ομάδες των πρωταθλημάτων της Δ\’ ΕΘΝΙΚΗ , και δεύτερον να μπορεί να καταθέτει επίσημα αίτηση στο Δ.Σ της ΕΠΟ προκειμένου να γίνεται συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι.
Οι προτάσεις και τα αιτήματα της συντονιστικής επιτροπής 
1. Άμεση καταβολή των επιχορηγήσεων περιόδου 2008-2009 , 2009-2010 καθώς και την καταβολή της φετινής επιχορήγησης μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
2. Επαναφορά τρόπου πληρωμής διαιτητών και λοιπών παραγόντων του αγώνα – Απαλλαγή σωματείων από την συγκεκριμένη δαπάνη.
3. Κατάργηση χρηματικών ποινών από κάρτες.
4. Μείωση κατά 50% λοιπών προστίμων και κατάργηση παράβολου έφεσης.
5. Επαναφορά τρόπου πληρωμής μετακινήσεων των ομάδων.
6. Εκπροσώπηση των ομάδων στην Επιτροπή πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής.
7. Κατάργηση τηλεοπτικών μεταδόσεων Super League την ώρα διεξαγωγής των αγώνων της Δ\’ εθνικής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook