Συμμορία με «άρωμα» γυναίκας κρυβόταν πίσω από την κλοπή των 10.000 ευρώ και 4.500 δολαρίων μέσα από ένα κομοδίνο στην ισόγεια μονοκατοικία ενός71χρονου στον Πύργο Ηλείας! Οι τρεις «δράστιδες», μεταξύ των οποίων μια ανήλικη, είχαν εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης άφησε ανασφάλιστη την είσοδο και τρύπωσαν μέσα χωρίς να τις αντιληφθεί.
       
Όμως, η έρευνα της Ασφάλειας οδήγησε στον εντοπισμό των τριών «ποντικίνων» ηλικίας 41, 25 και 15 χρόνων σε μια αγροτική περιοχή με υψηλή βλάστηση, όπου είχαν κρύψει 6.750 ευρώ από τα κλεμμένα χρήματα. Οι τρεις γυναίκες ομολόγησαν την κλοπή, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι απέγιναν τα υπόλοιπα χρήματα που έκλεψαν!

Γερή μπάζα έκαναν και οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού μιας 31χρονης στον Αρχάγγελο Ρόδου, μπήκαν μέσα και άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 11.550 ευρώ.

Χρυσαφικά συνολικής αξίας 3.000 ευρώ άρπαξαν από το συρτάρι ενός κομοδίνου και οι άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν ένα σπίτι σε οικισμό έξω από τον Πύργο Ηλείας.

Διαρρήκτες χτύπησαν και το σπίτι μιας 66χρονης γυναίκας στον οικισμό «Μάζες» της Καρύστου, από το οποίο άρπαξαν χρυσαφικά συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook