Αν και «άγγιξαν» την ισοφάριση στο φινάλε της αναμέτρησης σε 1-1 οι Νέοι του Πλατανιά δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 στο Ε.Σ. Χανίων, με δύο γκολ να μπαίνουν στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκούγκα, που σημείωσε και τα δύο γκολ, υποχρεώνοντας στην πρώτη του ήττα το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη.

Στο 12’ ο νεαρός επιθετικός του Εθνικού Αστέρα άνοιξε το σκορ, για να σημειώσει το 0-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δύο λεπτά πριν το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων ο Ντούπης «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Περδικάκη απομακρύνθηκε στη γραμμή από τους αμυντικούς του Εθν. Αστέρα.

Το μόνο που κατάφεραν τελικά οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 93’ με τον Λέττα.
Διαιτητής ήταν ο Μπερτάκης με βοηθούς τον Κεζέμπογλου και τη Βραχνάκη.

Το Σάββατο (07/01) οι Νέοι του Πλατανιά υποδέχονται στο Ε.Σ. Χανίων τον Ηρακλή Ψαχνών για την 3η αγωνιστική.

Ο Καννελάκης ορίστηκε ρέφερι με βοηθούς τον Βρυωνάκη και την Τουλουπάκη, όλοι τους της Ε.Π.Σ. Χανίων, ενώ παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Καούκης (Χανίων).

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Μπασιαδάκης, Γαλανίδης, Πατρικάκης (80’ Λέττας), Μιχαήλ, Κονονένκο, Ροκάκης, Περδικάκης, Κωστόπουλος (46’ Ντακάκης), Ντούπης, Βαγιωνάκης.

Εθνικός Αστέρας: Κωνσταντινόπουλος, Μιρσινιάς, Χαροντάκης, Τριανταφύλλου, Μαρτίνο, Β. Παπαδημητρίου, Ιγκλαντίν, Καλτσής, Γκούγκας (90+ Βαμβακάς), Τσίπρας (90+ Λάζος), Νταγιαντάς (62’ Θ. Παπαδημητρίου).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook