Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ακριτική ομάδα.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε : «Δεν ξεκίνησε καλά για εμάς η χρονιά. Σήμερα κέρδισε ο καλύτερος και αυτός ήταν η Ξάνθη. Σε πολύ μικρά σημεία του παιχνιδιού ανταποκριθήκαμε στον αγώνα και δεν θυμίσαμε απόδοση που είχαμε σε άλλα παιχνίδια, ίσως γιατί ήταν ικανός ο αντίπαλος και μας δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα. Δεν στεκόμαστε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια.

Κάνοντας έναν απολογισμό του πρώτου γύρου για την ομάδα του και ερωτώμενος το αν οι 18 βαθμοί μπορούν να μπλέξουν σε περιπέτειες τον Εργοτέλη ο Καβαλιώτης τεχνικός απάντησε : «Δεν πρέπει να κάνουμε σκέψεις για υποβιβασμό, ούτε καν περνά από το μυαλό μου κάτι τέτοιο, ότι θα μπλέξουμε. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου. Δεν είναι καλό να έρχονται τέτοιες ήττες, αλλά ήταν η πρώτη στην έδρα μας με ομάδες ισοδύναμες. Δεν περίμενα ότι θα χάναμε, είχαμε στόχο τους 21 πόντους, αλλά ας ελπίσουμε ότι στον δεύτερο γύρο θα έχουμε τους περισσότερους παίκτες μας χωρίς προβλήματα και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Ο Εργοτέλης είναι ένας άλλος αυτός που βλέπετε τώρα με αυτόν που προγραμματίσθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος. Με τα προβλήματα που έχουμε καθημερινά, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε έτσι όπως προετοιμαστήκαμε. Θα είναι δύσκολο να το κάνουμε καθώς οι μπροστάρηδες παίκτες μας έχουν τραυματισμούς μας δημιουργούνται σοβαρά και σημαντικά προβλήματα. Αν έχουμε τύχη με τους τραυματισμούς θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια και είμαι σίγουρος για αυτό».

Ερωτηθείς για μετεγγραφές ο Καραγεωργίου εξέφρασε την επιθυμία του για ενίσχυση λέγοντας όμως ότι είναι πολύ δύσκολο, ενώ προανήγγειλε την αποχώρηση του Ντάντομο: «Έχω κάνει συζήτηση με τον Νταντόμο και νομίζω ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς απομένουν τα διαδικαστικά. Μετά τους τραυματισμούς που είχαμε θα θέλαμε 1-2 παίκτες όμως τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν. Θα το θέλαμε πολύ να ενισχυθούμε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο».

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πλευρά του αφού έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά, τόνισε για τον αγώνα: «Πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει πως να παίρνει καλά αποτελέσματα στην έδρα του. Η νίκη αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική από το ότι καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από τον Εργοτέλη όμως από ένα λάθος που κάναμε βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ. Αντιδράσαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχίσαμε να παίζουμε καλά και έτσι ήρθαν τα γκολ. Στη συνέχεια του αγώνα μας πίεζε ο Εργοτέλης όπως ήταν φυσιολογικό και ήμασταν τυχεροί σε κάποιες φάσεις, ενώ είχαμε και τον τερματοφύλακα μας σε πολύ καλή μέρα και καταφέραμε και κερδίσαμε, πιστεύω δίκαια.
Συνεχίζουμε τώρα το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας και με αυτή τη νίκη πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεα. Θέλω να δώσω τις ευχές μου στον Εργοτέλη και πιστεύω ότι θα πετύχει κάτι καλύτερο από ότι έχει τώρα στο πρωτάθλημα».

Κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου γύρου, ο τεχνικός της Ξάνθης, είπε: «Ο πρώτος γύρος τελειώνει και πιστεύω ότι οι ομάδες έχουν τη σειρά που θα έπρεπε στη βαθμολογία με τα όσα έχουν δείξει. Περίμενα κάτι περισσότερα από τον Άρη και τα Γιάννινα, όμως ακριβή συμπεράσματα αν δεν ολοκληρωθούν οι αγώνες δεν μπορούμε να βγάλουμε. Για εμάς και αγωνιστικά και βαθμολογικά ήταν ένας πάρα πολύ καλός γύρος, με 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε στο δεύτερο γύρο είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά, δε μιλάμε για Ευρώπη και περισσότερο μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε νέα παιδιά».

Ενώ τέλος για τον σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας του, ανέφερε: «Ο Μαρκόφσκι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός σκόρερ. Του αξίζουν συγχαρητήρια για το ότι συνέχισε να δουλεύει και να γίνει καλύτερος από το ξεκίνημά του και δεν απογοητεύτηκε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook