Πέντε ημέρες πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή ο 85χρονος που ξυλοκοπήθηκε με σιδερογροθιά από έναν γνωστό νταή του Αγρινίου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά δεν άντεξε τα βαρύτατα τραύματα που υπέστη και άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της πόλης.

Με το θάνατο του ηλικιωμένου, το ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε εκδοθεί σε βάρος του 26χρονου δράστη, μετατρέπεται αυτομάτως σε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα, διώκεται ακόμη για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο σεσημασμένος νταής έχει εξαφανιστεί και για τη σύλληψή του έχουν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας. Το επεισόδιο που έστειλε στον  τάφο τον άτυχο γέροντα στη δύση της ζωής του, είχε γίνει στην περιοχή της Αβόρανης, όταν ο 56χρονος γιος του διαπληκτίστηκε για την προτεραιότητα με το νεαρό κακοποιό και εκείνος τον χτύπησε, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο 85χρονος προσπάθησε να γλιτώσει το γιο του από τα χέρια του 26χρονου, αλλά δέχτηκε απανωτά χτυπήματα με τη σιδερογροθιά και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο του Αγρινίου, δεν συνήλθε ποτέ από το κώμα στο οποίο είχε πέσει… Η σορός του θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου θα γίνει η νεκροτομή, που θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook