Ακόμα μία ημερίδα ορίων κατηγοριών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων. Σε αυτή οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τα όρια για το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στη Ροζάνα Λαμπαρδάκη, που στην τελευταία ημερίδα πλησίασε πάρα πολύ το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. ύπτιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΝΟΧ (nox.gr):

«Μία ακόμα ευκαιρία να εξασφαλίσουν τα όρια για το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που είναι να διεξαχθεί μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της ημερίδας ορίων κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην 25άδα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων. Επί της ουσίας, η αγωνιστική ομάδα του Κώστα Τζιλιβάκη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του πρωταθλήματος που ακολουθεί και ήδη τα περισσότερα παιδιά, έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους.

Πέραν των ορίων, που αποτελούν την προτεραιότητα, ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση παρουσιάζει η επίδοση που θα πραγματοποιήσει η Ροζάνα Λαμπαρδάκη, η οποία στην τελευταία ημερίδα πλησίασε πάρα πολύ στη κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα των 200μ. ύπτιο.

Αναλυτικά η αποστολή που θα συμμετάσχει στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί πρωί (10.00) και απόγευμα (15.00) είναι η εξής:

Κτενιαδάκης, Τρουλλινός, Κάχρης, Μανόλης Τρουλάκης, Ντουσάκης, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόιτσος, Γκαγκλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Περιστερίδης, Σλετνίοβ, Βομβολάκης-Χαλκιαδάκης, Στέλιος Τρουλάκης,

Ντουντουνάκη, Μυλωνάκη, Χατζηδάκη, Λελάκη, Αποστολάκη, Λαμπαρδάκη, Μποφίλη, Ντουσάκη, Φωκά, Μπιτσάκη, Καβαλιεράκη».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook