Τις ευχές του για το νέο έτος έδωσε την Πέμπτη στον Περιφερειάχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο σύλλογος των εργαζομένων στην Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο μιας λιτής εκδήλωσης.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αφού χαιρέτησε τους εργαζόμενους, σε σύντομη ομιλία τους ευχαρίστησε επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Στις υπηρεσίες μας υπάρχει εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό, που μπορεί βεβαίως να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Πολλοί στόχοι που είχαμε θέσει την πρώτη χρονιά της θητείας μας έχουν επιτευχθεί χάρη σε σας» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και συνέχισε:

«Σας θεωρούμε συνεργάτες μας και όχι υπαλλήλους μας, και θέλω να γνωρίζετε ότι η πόρτα του Περιφερειάρχη θα είναι πάντα ανοιχτή για τα προβλήματα των υπηρεσιών».

Ο Περιφερειάρχης τέλος τόνισε την προσπάθεια που γίνεται για την περαιτέρω μείωση των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών, λέγοντας ότι σύντομα με την ολοκλήρωση των μελετών κάποιες υπηρεσίες θα πάνε σε ιδιόκτητα κτίρια της Περιφέρειας προς εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, ενώ στόχος είναι να μην πληρώνεται ούτε ένα ευρώ σε ενοίκια μέχρι το τέλος της παρούσας θητείας.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφέρειας και οι υπάλληλοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook