Με τον Χόρχε Λόπεθ στην αποστολή του θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός που ταλαιπωρούνταν τις τελευταίες ημέρες από ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής δείχνοντας στον Νίκο Αναστόπουλο ότι είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Γεωργίου ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός μπορεί να ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος την Παρασκευή όμως ακόμη ταλαιπωρείτε από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο το οποίο όμως δεν δείχνει ικανό να του στερήσει την συμμετοχή του στο ματς του Περιστερίου.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον ΟΦΗ και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν προλάβει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ο Μάντζιος μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την Παρασκευή και από το οποίο βγήκε αλώβητος με ένα χτύπημα μόνο στον αυχένα που δεν δείχνει να είναι σοβαρό.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με μια προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες της κρητικής ομάδας στις 11 π.μ ενώ στη συνέχεια η αποστολή του ΟΦΗ θα πετάξει στις 18.25 μ.μ το απόγευμα από το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Νέα συνάντηση με τους αρχηγούς

Στο μεταξύ πριν από την προπόνηση της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνης Κουτάντος και ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας Σήφης Κορωνάκης συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία παικτών (τους τρεις αρχηγούς συν τους Παπουλή, Γαλανόπουλο και Ταυλαρίδη) όπου τους ζήτησαν να τους θέσουν τα αιτήματα τους πάνω στο οικονομικό κομμάτι . Η συζήτηση κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι κ.κ Κουτάντος και Κορωνάκης τόνισαν στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχουν πάρει απαντήσεις στα αιτήματα τους . Μάλιστα την Δευτέρα θα μεταφερθούν τα αιτήματα τους και στην υπόλοιπη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook