Και η υπομονή έχει τα όριά της. Η Βανέσα Παραντί έδειξε την πόρτα στον επί δεκατρία χρόνια σύντροφό της Τζόνι Ντεπ, επειδή δεν τον πιστεύει πια. Τους τελευταίους μήνες ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ το έχει ρίξει στο αλκοόλ, τα πάρτι και τον ποδόγυρο.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια, που διατηρεί χαμηλούς τόνους, με τα δύο παιδιά της που απέκτησε με τον Τζόνι Ντεπ έχει αποσυρθεί στη νότια Γαλλία, ενώ εκείνος βρίσκεται στις ΗΠΑ και συχνά απαθανατίζεται από τους παπαράτσι να παραπαίει.

Αυτή η εντυπωσιακή αλλαγή στη στάση του προκάλεσε αίσθηση. Όλοι είχαν θαυμάσει την Παραντί, η οποία είχε καταφέρει να τον δαμάσει, αλλά όπως δείχνει η εξέλιξη, όχι οριστικά.

Η μούσα του οίκου Chanel, που στα δεκαπέντε της είχε μπει ήδη στον χώρο του τραγουδιού, έκλεψε την καρδιά του χολιγουντιανού σταρ, όταν τη συνάντησε, το 1998, σε εστιατόριο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Ανάμεσά τους υπήρξε έρωτας κεραυνοβόλος και σε χρόνο ρεκόρ ο επαναστάτης Ντεπ που μεθούσε, έπαιρνε ναρκωτικά και κατέστρεφε δωμάτια ξενοδοχείων έγινε σπιτόγατος και αργότερα στοργικός πατέρας μετακομίζοντας σ’ ένα χωριό της Γαλλίας.

Η Βάνεσα Παραντί άρχισε να μην του έχει εμπιστοσύνη το 2010, όταν γύριζε την ταινία «Ο τουρίστας» στη Βενετία, με συμπρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. Τότε τα παράτησε όλα και είχε γίνει σκιά του.

Το ποτήρι ξεχείλισε τους τελευταίους τρεις μήνες του 2011, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι κάτι έτρεχε με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ρόμπιν Μπάουμ αλλά και τη Γαλλίδα ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ.

Η πιο «φρέσκια» πληροφορία είναι ότι ο «Πειρατής της Καραϊβικής» έχει σχέση με το 20χρονο μοντέλο Κρίστεν Στέφεναβσον – Πίνο. Φυσικά εκείνος προσπάθησε να διαψεύσει τις φήμες, αλλά η Παραντί του είπε «au revoir».

(real)

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook