Αγχωτική αλλά συνάμα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός αναφερόμενος στην εικόνα του παιχνιδιού επεσήμανε :

«Κερδίσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς που τους είχαμε ανάγκη μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη. Η νίκη αυτή ήρθε πάντως με πολύ άγχος και χωρίς να παίξουμε κάποια καταπληκτική μπάλα ήμασταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πιστεύω ότι κερδίσαμε δύσκολα αλλά δίκαια. Μπροστά μας έχουμε στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Για το πότε περιμένει ο ίδιος ο Εργοτέλης να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης τόνισε :

«Η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί όταν γυρίσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες. Μπορεί να κερδίζουμε κάποια ματς αλλά αυτό γίνεται με προσπάθεια παραπάνω και από τις δυνατότητες κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και με τον παράγοντα τύχη σε ορισμένα παιχνίδια».

Για την αλλαγή του Τζανακάκη , την αντίδραση του κόσμου αλλά και την δική του από τον πάγκο ο Ν. Καραγεωργίου δήλωσε :

«Ο Τζανακάκης βγήκε εκτός γιατί ήταν τραυματίας. Θα έπρεπε να το είχε καταλάβει ο κόσμος γιατί δεν ήταν δυνατό να βγάλω τον καλύτερο μας παίκτη από τον αγώνα. Πιστεύω ότι με την αντίδραση μου έδωσα στον κόσμο να καταλάβει ότι ο Τζανακάκης ήταν τραυματίας».

Για την φημολογία που έχει ξεσπάσει περί απόκτησης του Χαβίτο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ο Καραγεωργίου μπορεί να διέψευσε το όνομα του παίκτη αλλά δεν απέκλεισε ο Εργοτέλης να πάρει κάποιον δανεικό ποδοσφαιριστή μόνο στην περίπτωση όμως που δεν θα τον πληρώνει η ομάδα του :

«Το όνομα του Χαβίτο το ακούω πρώτη φορά. Ο Εργοτέλης σας έχω ξαναπεί ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν δεν έχει την δυνατότητα να πάρει κάποιο παίκτη. Μόνο αν μας κάνουν δώρο κάποιο ποδοσφαιριστή που θα τον πληρώνει η ομάδα που ανήκει και θα μπορεί να μας βοηθήσει εκεί που έχουμε ανάγκη θα κάνουμε μεταγραφή. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μεταγραφή».

«Μας εκνεύρισε ο διαιτητής»

Στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του στο επιθετικό κομμάτι αλλά και σε κάποια σφυρίγματα του Στυλιάρα ειδικά στο πρώτο μέρος που όπως είπε εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές του απέδωσε την ήττα του Πανιωνίου από τον Εργοτέλη ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Άκης Μάντζιος.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης επεσήμανε :

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τον αντίπαλο να έχει την πίεση για να πάρει τη νίκη αφού προερχόταν από μια ήττα μέσα στην έδρα του και είχε άγχος για το αποτέλεσμα. Εμείς ξεκινήσαμε ιδανικά το ματς στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο αλλά στο 15΄ από ένα δικό μας λάθος ο Εργοτέλης προηγήθηκε με το πέναλτι του Λέαλ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το ματς αλλά μας εκνεύρισαν κάποια σφυρίγματα του διαιτητή και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τον Εργοτέλη είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και μόνο στο τέλος από δικά μας λάθη κινδυνεύσαμε να δεχθούμε ένα δεύτερο τέρμα. Κάναμε αρκετά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και η μπάλα έφτασε πολλές φορές στην περιοχή του Εργοτέλη αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στην τελική προσπάθεια».

Για την χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών και στο ματς με τον Εργοτέλη ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε :

«Λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει κάνουμε μια υπέρβαση με αυτά τα νέα παιδιά , τους δίνουμε την ευκαιρία να δείξουν τις αξίζουν και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook