«Δεν ήμουν ποτέ ο ωραίος του σχολείου», λέει ο Δημήτρης Βλάχος στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και συνεχίζει: «Ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί. Ποτέ δεν ήμουν ο γυναικάς. Μετά τα 15 άρχισα να ξεθαρρεύω», ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως μέσα στα χρόνια έχει απιστήσει.\” Εχω απιστήσει. Δεν είμαι περήφανος γι\’ αυτό, αλλά έχει γίνει\”.

Στην ερώτηση για το αν η αναγνωρισιμότητα έχει αλλάξει τον τρόπο που φλερτάρει, είπε πως τον έχει κάνει πιο διστακτικό. \”Η αναγνωρισιμότητα είναι αφροδισιακό, όπως και η εξουσία. Εύκολα, όμως, μπορεί να απωθήσει τις κοπέλες που θα με πλησίαζαν σε διαφορετική περίπτωση. Επικρατεί μια λανθασμένη αντίληψη ότι όλοι οι γνωστοί είναι ψώνια. Πριν από λίγα χρόνια, φλέρταρα πιο πολύ. Όταν άρχισαν να με αναγνωρίζουν, μαζεύτηκα πάλι. Δεν ξέρω πια για ποιο λόγο μπορεί να με πλησιάζουν. Είμαι πιο επιφυλακτικός στις σχέσεις μου και τις φιλίες μου\”.

Όσο για το εάν τον έχουν φλερτάρει αγόρια; «Δεν θυμάμαι κάποιο φλερτ. Το να καταλαβαίνεις όμως ότι αρέσεις και στα αγόρια είναι καλό. Ο θαυμασμός είναι ωραίο πράγμα».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook