Έληξε ο συναγερμός για την μυστηριώδη εξαφάνιση ενός θησαυρού ύψους 713.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στο Μαρμάρι της Κω! Μετά από δυο μερόνυχτα ερευνών και… αγωνίας, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε κλοπή και ότι αιτία της καταγγελίας ήταν η… κακή συνεννόηση μεταξύ ιδιοκτήτη και υπεύθυνου του ξενοδοχείου!

Ο 87χρονος ιδιοκτήτης ήταν αυτός που έβαλε τέλος στις ανησυχίες όλων, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος είχε μεταφέρει σε άλλη ασφαλή τοποθεσία το τεράστιο χρηματικό ποσό, αλλά είχε… ξεχάσει να ενημερώσει τον υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου! Όπως ήταν φυσικό, εκείνος έσπευσε να καταγγείλει κλοπή στην Αστυνομία μόλις διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά μέσα από το χρηματοκιβώτιο!

Τα πράγματα είχαν περιπλακεί ακόμη περισσότερο, όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν από εταιρεία σεκιούριτι να ερευνήσουν το ενδεχόμενο διάρρηξης στο ξενοδοχείο εξ\’ αιτίας αναμμένων φώτων στο γραφείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Μια πολύ μικρή οπή στην πόρτα του χρηματοκιβωτίου, αποδείχθηκε ότι δεν είχε ως αποτέλεσμα την παραβίαση κι έτσι οι άνδρες της Ασφάλειας ερεύνησαν όλα τα ενδεχόμενα φτάνοντας στη λύση του μυστηρίου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook