Μπορεί το 2012 να ξεκίνησε με το… αριστερό για τον Πλατανιά, με την ήττα στα Μέγαρα από το Βύζαντα, όμως οι «ερυθρόλευκοι»  έδειξαν μέταλλο μεγάλης ομάδας, επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες απέναντι στη Βέροια, με 1-0.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν άριστα στημένο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατόρθωσε το γκολ του Μαραγκουδάκη στο 21’ να το κρατήσει μέχρι το τέλος, σε μία αναμέτρηση με λίγες ευκαιρίες.

Ο Πλατανιάς «έπιασε» στην κορυφή τη «Βασίλισσα του Βορρά» και επανήλθε άμεσα στο πρώτο… σκαλί της Football League.

Στο 89’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κάντι.

Το φιλμ του αγώνα
3\’ Ο Ολαϊτάν κερδίζει τη μπάλα μετά από λάθος στην άμυνα του Πλατανιά, ωστόσο τη στιγμή που είναι έτοιμος να σουτάρει, κόβεται σωτήρια από τον Ραπτάκη.
9\’ Ο Καντί πλασάρει μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία του Λαζαρίδη.

21\’ ΓΚΟΛ: Φάουλ από τον Τζανή, γίνεται λάθος στην άμυνα της Βέροιας, και ο Μαραγκουδάκης με προβολή πλασάρει εύστοχα.
34\’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Καλτσά, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή του Πλατανιά, ο Καλογέρης σουτάρει αλλά ο Λαζαρίδης μπλοκάρει. 
36\’ Ο Μαραγκουδάκης βγαίνει στην κόντρα αλλά τη στιγμή που είναι έτοιμος να σουτάρει, χάνει το κοντρόλ και στη συνέχεια υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ.
38\’ Ο Καλογέρης σουτάρει άστοχα από καλή θέση.

45\’+ Νέο σουτ από τον Καλογέρη αλλά η μπάλα περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη.

47\’ Σουτ από τον Λάνγκλετ, μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.

76\’ Ο Γεωργιάδης στρώνει τη μπάλα στον Τάντιτς, ο οποίος πλασάρει έξω από τα δοκάρια της εστίας του Πλατανιά.
78\’ Αντεπίθεση για τον Πλατανιά, με τον Μαραγκουδάκη να γυρίζει τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Βέροιας αλλά ο Καντιμοίρης μπλοκάρει.

82\’ Εκτέλεση φάουλ από τον Τάντιτς, σύγχυση στην άμυνα του Πλατανιά, ακολουθεί σουτ από τον Βεργώνη, το οποίο καταλήγει πάνω στον Λαζαρίδη. 

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δράμι (46’ Πάγκαλος), Δέντσας (53’ Μαραγκός), Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης (92’ Θεοδωρέλλης), Ναζλίδης.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης) : Καντιμοίρης, Βεργώνης, Καλογέρης (81’ Μπαργκάν), Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λανγκλέ, Μπάρμπας, Ολαϊτάν, Καλτσάς (62’ Τάντιτς), Κάντι, Αμαραντίδης.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook