Αν και πάλεψε αρκετά για να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο Νότιο όμιλο της Football League 2 o Ρούβας δεν τα κατάφερε και λύγισε στο τέλος στη Ζάκυνθο χάνοντας από την ομώνυμη ομάδα με 1-0 .

Το γκολ για τους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε στο 84΄ με διπλή προσπάθεια του Νεοφύτου και αφού ο τερματοφύλακας Χριστοδουλάκης του Ρούβα έκανε λάθος εκτίμηση στο σουτ του Γεωργίου έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν και πιο νωρίς την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όμως το σουτ του Κόντι στο 71΄ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρούβα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Γεωργίου Αθ, Διαμαντόπουλος, Πέττας, Λιβέρης, Σαμαράς, Τσιριγώτης(73\’ Νεόφυτος), Κόντη(90+4\’ Κακολύρης), Κωστάκης, Χαρτσιάς, Γεωργίου Σ, Νεστιόρ(81\’ Βυθούλκας).

ΡΟΥΒΑΣ (Μύρωνας Σηφάκης): Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Παπαχρήστος, Κορδονούρης, Πατέλης, Χαλκιαδάκης, Σταθόγλου(74\’ Πλουσής), Ταχμαζίδης, Αντωνάκης(90+1\’ Μαραγκάκης), Φουκαράκης(80\’ Τζιράκης), Περογαμβράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook