Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Βέροια.

Ο νεαρός τεχνικός, που βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ομάδα την οποία είχε υπηρετήσει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής, παράλληλα τόνισε ότι ο Πλατανιάς δεν έχει τα φόντα για να διεκδικήσει πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων»:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Είχαμε πολύ λίγο χρονικό διάστημα για να συνέλθουμε από την ήττα της Τετάρτης. Αυτό που μας δίνει δύναμη και κουράγιο γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε, που πάμε και τι θέλουμε, είναι η προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι με τη Βέροια. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι αρκετά καλή και δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση», ενώ τόνισε στη συνέχεια: «Η ομάδα μας δεν έχει τα φόντα ούτε την υποδομή, ούτε την οργάνωση για να κάνει την υπέρβαση, ούτε την οικονομική ευχέρεια. Οι καιροί είναι δύσκολοι και είμαστε από τις μοναδικές ίσως ομάδες που μέχρι στιγμής είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες σαν εμάς στη Football League. Για να συνεχίσουμε να το έχουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι στο οτιδήποτε. Έχουμε κάνει προγραμματισμό Γ’ Εθνικής και πάμε έτσι όπως πάμε. Δεν μπορούμε να βγούμε κατηγορία. Υπάρχουν ομάδες με ιστορία και πληθυσμιακά μεγαλύτερες από εμάς και πιο έμπειρες. Θέλετε να μας γεμίσετε με ψευδαισθήσεις και η ομάδα αργότερα να πάει να κάνει 2-3 άσχημα αποτελέσματα και μετά να μας τα χρεώσετε; Όχι, η ομάδα πάει να σωθεί! Και δωδέκατη να βγει εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι…»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook