Η Ιωάννα Πηλιχού λέει ναι ή όχι στο ενδεχόμενο ενός καυγά; Η ηθοποιός δίνει την σχετική απάντηση στο περιοδικό «People».

«Δεν μπορώ να πω ότι πουλάω τσαμπουκά στον οποιονδήποτε, αλλά αν προκύψει, τότε είμαι μέσα. Πριν από καιρό, θυμάμαι πως πήγα να πλακωθώ με έναν οικοδόμο. Ευτυχώς, δεν ήρθαμε στα χέρια.

Επενέβησαν κάποιοι και με έσωσαν, αλλιώς δεν θα μιλούσαμε σήμερα» δήλωσε η Ιωάννα και δεν έκρυψε ότι είναι μια νευρική οδηγός.

«Μου σπάνε τα νεύρα οι αργοί οδηγοί, όταν κάνουν βλακείες, όμως σπάνια ξεκινάω εγώ τον καβγά. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κάποιοι που, όταν βλέπουν μια γυναίκα να οδηγεί, μιλάνε πολύ άσχημα. Τότε κατεβάζω το παράθυρο και τους βρίζω. Δεν κωλώνω πουθενά! Αφού δεν με έχουν δείρει ακόμη, πάλι καλά» είπε η νεαρή ηθοποιός.

Η Ιωάννα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι –εκτός από τους αργούς και βλάκες οδηγούς- δεν ανέχεται και την ζήλια σε μια σχέση: «Στραβώνω πάρα πολύ όταν μου κάνουν σκηνές, νιώθω μεγάλη καταπίεση. Εννοείται ότι ζηλεύω κι εγώ, όμως προσπαθώ πολύ να το ελέγχω και να μην ξεφεύγω -αλλά αυτό εξαρτάται από την αφορμή που θα μου δώσουν»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook