Η πείνα… «θέρισε» τους ιερόσυλους διαρρήκτες που τρύπωσαν στο ναό του νέου νεκροταφείου της Ρόδου! Κι έτσι, αν και δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο, έφυγαν… χορτασμένοι από τα… κόλλυβα που βρήκαν στους δίσκους για τα μνημόσυνα!
      
Οι δράστες πρέπει να γνώριζαν ότι στην εκκλησία του Ταξιάρχη υπήρχε χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να το διαρρήξουν. Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν «επαγγελματίες» του είδους και η προσπάθειά τους απέτυχε. Έτσι, αρκέστηκαν στα… τέσσερα ευρώ που βρήκαν μέσα στο παγκάρι όταν το παραβίασαν! Μεταξύ των φθορών που προκάλεσαν, ήταν και αυτή στους δίσκους με τα κόλλυβα από τους οποίους δοκίμασαν αρκετές κουταλιές πριν εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

«Πεινασμένοι» ήταν και οι τρεις αλλοδαποί που διέρρηξαν ένα σούπερ μάρκετ τροφίμων στην Καλαμάτα έκλεψαν διάφορα φαγώσιμα. Όμως, θα αρκεστούν στα… σάντουιτς που προσφέρουν τα κρατητήρια, αφού συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Οι δύο Ιρακινοί ηλικίας 30 και 42 χρόνων και ο 26χρονος  Αλγερινός συνεργός τους, είχαν προσπαθήσει νωρίτερα να παραβιάσουν και το αυτοκίνητο ενός 40χρονου. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook