Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή,την Κυριακή 15/1  για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορία στην επαρχία Σελίνου, στη διαδρομή από τον Σελινιώτικο γύρο του Ομαλού, στην Βασιλική Στράτα, μέχρι την αρχή του φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης, όπου εκεί στο διαμορφωμένο χώρο κάτω από τα πλατάνια ο Σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του.

 Η πεζοπορία είναι εύκολη σε καθαρό λίγο κατηφορικό μονοπάτι, τμήμα του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4, μέχρι την τοποθεσία με τα πλατάνια στην αρχή του φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πίτας στις 12:30 το μεσημέρι.

Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετάσχουν αρχάριοι ορειβάτες, καθώς και παιδιά με τους γονείς τους.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Κυριακής, ώ-ρα 08:30 κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας. Στην εκδήλωση όπως κάθε χρόνο, θα κληρωθούν ορειβατικά δώρα στους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα www. eoshanion.gr.

(Φωτογραφία απο την κοπή της πίτας του 2011)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook