Ένα κύκλο επαφών με τους φορείς της πόλης αλλά και επιχειρηματίες του Ηρακλείου και όχι μόνο έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει οριστεί στα 2 εκ. ευρώ.

Την Δευτέρα το μεσημέρι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της κρητικής ΠΑΕ βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή αλλά κυριότερα να του ζητήσει την συμβολή του στην εξεύρεση χρημάτων για την επικείμενη και απαραίτητη όπως έχουν έρθει τα πράγματα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, που είναι απαραίτητη για να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Κουράκης υποσχέθηκε ότι από την θεσμική θέση που έχει θα προσπαθεί μέσα από επαφές που θα κάνει και ο ίδιος το επόμενο διάστημα στην Κρήτη αλλά και την Αθήνα να βρει κάποιους επιχειρηματίες που θα συνδράμουν στην οικονομική βοήθεια της ομάδας με αγορά μετοχών.  

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής για την ονομαστική εορτή του κ. Κουράκη του δώρισαν μια φανέλα του ΟΦΗ με το όνομα του που είχε το νούμερο «4».

Τα είπαν και με τους εκπροσώπους των ξενοδοχείων «Capsis»

Πέρα από την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου όπως προαναφέραμε έχει ξεκινήσει ήδη και ένας κύκλος συναντήσεων με επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης προκειμένου να τους ζητηθεί η συνδρομή τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της κρητικής ΠΑΕ.

Η αρχή πάνω σε αυτό το κομμάτι έγινε με την συνάντηση που είχαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ την Δευτέρα το μεσημέρι με τους εκπροσώπους της εταιρίας «Capsis Hotels» στο ξενοδοχείο «Αστόρια» , ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοιου είδους ραντεβού προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις των επιχειρηματιών του Ηρακλείου για την οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook