Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Εργοτέλη στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο δύο μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης , έδωσε για πρώτη φορά το παρόν στην προπόνηση της Τρίτης και ξεκίνησε το κομμάτι της αποθεραπείας του που σε πρώτο στάδιο περιλαμβάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ο Ρομάνο πάντως δεν προλαβαίνει να δώσει το παρόν σε κάποιο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς αναμένεται να πιάσει μπάλα στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα για το ματς με την Δόξα Δράμας ο Καβουσάκης ήταν ο μοναδικός παίκτης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης λόγω του εγκαύματος που έχει στο δεξί του χέρι.

Στην προπόνηση της Τρίτης το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες του Εργοτέλη έπαιξαν δίτερμα.

Για την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (9.30) και απόγευμα (17.00).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook