Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και σημερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012. Χιόνι ή χιονόνερο θα σημειωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις εντάσεως 8 με 9 Μποφόρ.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα γύρω ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα και στα βόρεια προάστια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες στην Ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου Στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και από το απόγευμα πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές που τοπικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook