Δύο αποχωρήσεις πρέπει να θεωρούνται σίγουρες από την Τετάρτη για τον ΟΦΗ . Ο λόγος για τους Ερόλ Μπουλούτ και Κένταλ Ουκάρ που δεν θα συνεχίσουν στην κρητική ομάδα.

Ο Τούρκος αμυντικός ενημερώθηκε και επίσημα πλέον από τους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ για την εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου να αποχωρίσει από την κρητική ομάδα με τον Μπουλούτ να αποδέχεται την συγκεκριμένη εξέλιξη. Αυτό που απομένει πλέον είναι να γίνει μια συζήτηση με τον 37χρονο ποδοσφαιριστή για να λυθεί τις επόμενες ημέρες το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2012.

Στον Μπουλούτ θα προταθεί ένα γενναίο «κούρεμα» σχετικά με τις οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπο του από πέρυσι αλλά και την φετινή χρονιά.

Όσο για τον Κένταλ Ουκάρ παρά το γεγονός ότι ο Αναστόπουλος δεν εισιγήθηκε την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή αυτός ζήτησε την Τετάρτη από τους διοικούντες την ΠΑΕ να αποχωρίσει από την ομάδα οικιοθελώς κάτι που έγινε αποδεκτό από τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Όπως και με τον Μπουλούτ έτσι και με τον Ουκάρ θα γίνει ένα «κούρεμα» στις οφειλές που έχει η κρητική ΠΑΕ προς το πρόσωπο του.

Παραμένει ο Μποντόρ

Η ξαφνική αποχώρηση του Ουκάρ από τον ΟΦΗ φαίνεται ότι φέρνει αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Μπόλζινταρ Μποντόρ. Ο Ούγγρος μέσος της κρητικής ομάδας φαινόταν να είναι στην έξοδο από τον ΟΦΗ τις προηγούμενες ημέρες όμως τελικά όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο κρητικό συγκρότημα αφού μετά και την φυγή των Σουμπίνιο , Ρόβα και Ουκάρ έχει αδειάσει πολύ η μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Τα είπαν με τους ξένους παίκτες

Στο μεταξύ μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης έγινε και μια συνάντηση μελών της διοικούσας επιτροπής με τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στους παίκτες έγινε μια ενημέρωση για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον οικονομικό τομέα και σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε μια μείωση συμβολαίων σε κάποιους από τους ξένους ποδοσφαιριστές κάτι που φαίνεται ότι το είδαν με θετικό μάτι οι παίκτες. Στη συνάντηση αυτή από την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ παρόντες ήταν οι κ.κ Κουτάντος, Χναράκης και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook