Δίχως τον βασικό του τερματοφύλακα Γιώργο Καλομοίρη θα υποχρεωθεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων ο τεχνικός της Χερσονήσου Άγγελος Βαρδάκης.
.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας προσβλήθηκε από ίωση και δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας εν όψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

Παράλληλα, εκτός 18άδας για τον αγώνα στα Μέγαρα έμεινε ο τιμωρημένος Μασέλης, τη θέση του οποίου στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Χάρης Ματθαιάκης, αλλά και οι τραυματίες Περάκης και Αριστείδης. Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα στην Αθήνα συνοδευόμενη από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, κ. Μαναράκη και τον τιμ μάνατζερ Μανώλη Κουβαρά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μουντράκης, Λαμπρόπουλος, Ανωγειανάκης, Αραβιάκης, Γενιτσαρίδης, Γιακουμάκης, Μαραγκουδάκης, Καλομοίρης Χρ., Ματθαιάκης, Βλάχος, Κίτσας, Καλογέρης, Φιλλιπάκος, Νύκταρης, Μπέρκης, Σωμαράκης, Τζιράκης και Χαλκιαδάκης.

Έκοψε την πίτα της

Στο μεταξύ το πρωί του Σάββατου μετά το τέλος της προπόνησης η Χερσόνησος έκοψε στο γήπεδο την πίτα της παρουσία των παικτών της πρώτης ομάδας , μελών της διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη , καθώς και παιδιών από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Το παρόν στην κοπή της πίτας έδωσαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαστοράκης και Μιχάλης Βασιλάκης. Στα παιδιά των Ακαδημιών μοιράστηκαν αρκετά δώρα ενώ το φλουρί κέρδισε ο κ. Ασπιρτάκης που είναι γονιός ενός από τους παίκτες των Ακαδημιών της Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook