Με τους δύο Ισπανούς τον Ζόρντι και τον Χόρχε Λόπεθ να παίζουν μαζί στην βασική ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στο «Γεντί Κουλέ».

Οι πολλές απουσίες που υπάρχουν για τον αγώνα με τους Δραμινούς όπου θα λείψουν οι τιμωρημένοι Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Μάντζιος, Κάρολ και ο τραυματίας Μπουλούτ που θα αποχωρίσει από την κρητική ομάδα μετά το ματς με την Δόξα , έχουν κάνει ξεκάθαρα τα πράγματα σχετικά με τις σκέψεις του Νίκου Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα στον αγώνα του Σαββάτου.

Σε διάταξη 4-3-3 ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από το δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Πίτσος που όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί λόγω εμπειρίας αντί του Βάντο, και στα στόπερ οι Ταυλαρίδης και Σόουζα. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Μποντόρ, ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα παίξει ο Ζόρντι Λόπεθ. Σε ότι έχει να κάνει με την τριάδα της επιθετικής γραμμής , δεξιά θα είναι ο Χόρχε Λόπεθ, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Καμπάνταης.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το απόγευμα στις 4.30 μ.μ με προπόνηση που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και όχι στο «Γεντί Κουλέ» όπως συνηθίζεται να γίνεται η τελευταία προπόνηση πριν από κάθε εντός έδρας ματς.

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της στο Ηράκλειο η Δόξα Δρ.

Αναφορικά με τον αντίπαλο του ΟΦΗ η Δόξα Δράμας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς με τον ΟΦΗ επί κρητικού εδάφους καθώς θα κάνει την τελευταία της προπόνηση την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και εν συνεχεία θα ακολουθήσει στις 4.30 μ.μ η προπόνηση του ΟΦΗ στον ίδιο χώρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook