Με τον Θρασύβουλο στο Δημοτικό στάδιο Φυλής θα αγωνιστεί η ομάδα Νέων του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Football League.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών και επιδιώκει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μεταγραφικά ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις με νεαρούς ποδοσφαιριστές από το τοπικό.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για το παιχνίδι των Νέων είναι η εξής:

«Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ο Πλατανιάς αναμετράται το Σάββατο (14/1) στις 11 το πρωί με τον Θρασύβουλο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League ΟΠΑΠ, στο δημοτικό στάδιο της Φυλής. Η ομάδα του Νίκου Πασβάντη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με δυσκολία λόγω της κακοκαιρίας που υπήρξε όλη αυτή την εβδομάδα στην Κρήτη, παρόλα αυτά βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Φυλής όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η αποστολή αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές που πρόκειται για τους εξής: Κοκκαλάς, Τερεζάκης, Κονονένκο, Μιχαήλ, Μπασιαδάκης, Πατρικάκης, Γαλανίδης, Μαυρεδάκης, Ροκάκης, Περδικάκης, Μπουρμπάκης, Ντακάκης, Μαγαράκης, Βαγιωνάκης, Λέττας, Κωστόπουλος και Ντούπης.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα τον διευθύνει ο κ. Αλιάγας με βοηθούς τον κ. Χατζηβασιλειάδη και τον κ. Λουρμπέα, όλοι τους της Ενώσεως Δυτικής Αττικής».

                                                          

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook