Με μια προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (5.15 μ.μ Novasports 3) με την Δόξα Δράμας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα διάστημα παρατεταμένης αγωνιστικής κάμψης ο ΟΦΗ έχει σαν στόχο στο ματς με την Δόξα Δράμας να επιστρέψει στις νίκες μετά από 1,5 μήνα περίπου αλλά και στα γκολ καθώς την τελευταία φορά που είχε πετύχει κάποιο τέρμα η κρητική ομάδα και είχε κερδίσει παράλληλα ήταν στις 4 Δεκεμβρίου στη νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο.

Για το ματς με την Δόξα Δράμας ο Νίκος Αναστόπουλος μετράει αρκετές απουσίες καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μάντζιος, Κάρολ, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς και Σίσιτς καθώς και ο τραυματίας Μπουλούτ που θα φύγει όμως από τον ΟΦΗ.

Κατά συνέπεια έχοντας περιορισμένες επιλογές στα χέρια του ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε συνολικά 18 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας που είναι οι εξής : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ουκάρ, Ζόρμπάς, Καμπάνταης, Παπουλής, Μποντόρ και Νύκταρης.

Στην 18αδα του 54χρονου τεχνικού περιλαμβάνεται και ο Ουκάρ που έχει ζητήσει να αποχωρίσει από την ομάδα και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στον Πανθρακικό.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τις σκέψεις του Νίκου Αναστόπουλου για την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας βάση των απουσιών που υπάρχουν τα πράγματα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα.

Στο 4-3-3 του 54χρονου τεχνικού ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Μπούρμπος, αριστερά ο Πίτσος και στα στόπερ οι Σόουζα και Ταυλαρίδης. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Μποντόρ που θα έχουν λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή τον Ζόρντι Λόπεθ. Όσο για την επιθετική τριπλέτα δεξιά θα βρίσκεται ο Χόρχε Λόπεθ , αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook