Την Κυριακή (15/1) διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Fair Play στο Βλητέ Σούδας το «Τουρνουά ΑΟΧ-Fair Play 2012», με συνδιοργανωτές τον Α.Ο. Χανιά και την Ε.Π.Σ. Χανίων.

Την Παρασκευή οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, αναφερόμενοι στον ιερό σκοπό για τον οποίο γίνονται αυτοί οι αγώνες επίδειξης ακαδημιών ποδοσφαίρου, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Πετράκη Αντωνόπουλο, γιο του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, Γιώργου Αντωνόπουλου.

Στο τουρνουά παίρνουν μέρος οι Ακαδημίες Α.Ο. Χανιά, Πλατανιά, ΟΦΗ και Ηρακλή Νεροκούρου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τονίζοντας ότι «σε δύσκολες εποχές χρειάζεται να δείχνουμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη και όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στον μικρό Πετράκη. Γι’ αυτό το λόγο η Ε.Π.Σ. Χανίων προσέφερε τους διαιτητές και την ιατρική κάλυψη των αγώνων, αλλά και κάθε άλλη βοήθεια…».

Από τον ΑΟΧ στη συνέντευξη βρέθηκαν οι προπονητές των Ακαδημιών, Βαγγέλης Ανδρεαδάκης και Αντώνης Βαρουξάκης, με τον πρώτο να αναφέρεται στην παρόμοια πρωτοβουλία που είχε πάρει ο Βαγγέλης Αγγελάκης, με το τουρνουά των μεγάλων ομάδων και τον τελευταίο να ευχαριστεί Πλατανιά, ΟΦΗ και Ηρακλή Νεροκούρου, για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Α.Ο. Χανιά, όπως βέβαια και την Ε.Π.Σ. Χανίων, το Fair Play και τον Ανδρέα Ξηράκη, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, αλλά και τον κύριο χορηγό Χιωτάκη Α.Ε.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Νεροκούρου, Γιάννης Γιουμπάκης, χαρακτήρισε ιερό τον σκοπό του τουρνουά και αναφέρθηκε στο πόσο σπουδαίο είναι να πάρουν το μήνυμα τα παιδιά και να εμπεδώσουν αξίες όπως υπευθυνότητα, συνεργασία, αλληλοβοήθεια, αλληλοστήριξη, κοινωνικότητα.

Από την πλευρά της Ακαδημίας Πλατανιά ο Στέλιος Τζωρτζάκης, αφού ευχαρίστησε τον ΑΟΧ για την πρόσκληση ευχήθηκε να γίνει καλά ο μικρός Πέτρος και να γίνονται ανάλογες κινήσεις και στο μέλλον όποτε υπάρχει ανάγκη.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε τρεις ηλικιακά κατηγορίες.

Το πρόγραμμα:                                                 

Προπαίδες

Γήπεδο Β\’

10.00 Ηρακλής Ν. – Πλατανιάς

11.00 ΑΟΧ – ΟΦΗ

12.00 Πλατανιάς – ΑΟΧ

12.30 Πλατανιάς – ΟΦΗ

13.00 ΑΟΧ – Ηρακλής Ν.

13.30 ΟΦΗ – Ηρακλής Ν.

Τζούνιορ 

Γήπεδo Α\’ 

9.30 ΑΟΧ – Πλατανιάς

10.30 ΟΦΗ – Ηρακλής Ν.

11.30 ΑΟΧ – ΟΦΗ

Γήπεδo Β’
12.30 ΑΟΧ – Ηρακλής Ν.

13.00 Πλατανιάς – Ηρακλής Ν.

13.30 Πλατανιάς – ΟΦΗ

Προτζούνιορ

Γήπεδο Α\’

9.30 ΑΟΧ – Ηρακλής Ν.

10.00 Πλατανιάς – ΟΦΗ

10.30 ΑΟΧ – Πλατανιάς

11.00 ΟΦΗ – Ηρακλής Ν.

11.30 ΑΟΧ – ΟΦΗ

12.00 Ηρακλής Ν. – Πλατανιάς

Λευτέρης Αντωνακάκης

(φωτογραφία Γιώργος Δρακάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook