Εκτός από τα μεγαλοπρεπή, πανάκριβα και αναμενόμενα δώρα που έλαβαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ για τον γάμο τους, στη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι, φιγουράρουν και κάποια δώρα περίεργα-και ίσως παράταιρα – για τους γαλαζοαίματους !

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στον Καναδά και στην Αυστραλία, τόσο οι τοπικοί αξιωματούχοι όσο και ο απλός κόσμος, χάριζαν στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ τα πιο απίθανα δώρα, που δυστυχώς το ζευγάρι μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσει πουθενά αλλά και δεν μπορεί να τα επιστρέψει!

1. Τρία ζευγάρια παπούτσια!

\"\"

Κατά την επίσημη περιοδεία του βασιλικού ζεύγους στον Καναδά, ο υπουργός Άμυνας της χώρας χάρισε στη δούκισσα Κάθριν τρία ζευγάρια παπούτσια, αγνώστου σχεδιαστή ή στιλ .

2. Ποδιά κουζίνας!

\"\"

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ποιο σκεπτικό ένας θαυμαστής της Κάθριν στη Νέα Ζηλανδία, αποφάσισε να χαρίσει στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλλιαμ μια ποδιά κουζίνας…

3. Μαρμελάδα από κατακάθι μπίρας !

\"\"

Σε περίπτωση που το βασιλικό ζεύγος είχε μια λιγούρα για τοπικά αυστραλιανά προϊόντα, τότε αυτή η μαρμελάδα από κατακάθι μπίρας, λιωμένα λαχανικά και μπαχαρικά, ίσως να τους φαινόταν χρήσιμη, σκέφτηκε ένας θαυμαστής του Ουίλιαμ και της Κέιτ και τους χάρισε ένα βάζο σπιτικής Vegemite.

4. Papier macher σε μορφή Cassowary

\"\"

Το papier macher είναι γενικά ένα πολύ χρήσιμο δώρο γραφείου. Ο «Κοσοβάρος» είναι το πιο δολοφονικό πουλί στον κόσμο, κάτι ανάμεσα σε τεράστια και αιμοβόρα γαλοπούλα-παγόνι-στρουθοκάμηλο. Αλλά ένα papier macher σε μορφή Cassowary – που χάρισε ένας θαυμαστής του Ουίλιαμ στον πρίγκιπα κατά το ταξίδι του ζεύγους στην Αυστραλία- είναι ένας φονικός συνδυασμός και το δώρο δύσκολα θα βρει μια θέση πάνω στο γραφείο του Ουίλιαμ.

4. Σουβέρ

\"\"

Απαραίτητα και χρηστικά σε κάθε σπίτι. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ επισκέφθηκαν την Καλιφόρνια και ο σερίφης της Σάντα Μπάρμπαρα χάρισε στους νιόπαντρους τέσσερα σουβέρ, για να μην αφήνουν τα ποτήρια σαμπάνιας «σημάδι» στο πριγκιπικό τραπέζι….

5. Παραδοσιακές εντομοπαγίδες

\"\"

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στις πολιτείες του Καναδά, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δέχθηκαν ένα πολύ χρήσιμο και πρακτικό δώρο για διαμονή στην ύπαιθρο. Ο Υπουργός Υγείας έκρινε σκόπιμο να χαρίσει στο ζευγάρι δύο παραδοσιακές – πτυσσόμενες- παγίδες εντόμων, άδειες και αχρησιμοποίητες ευτυχώς, σε περίπτωση που αποφάσιζαν οι νιόπαντροι να πάνε για κάμπινγκ… ή για να τις κρεμάσουν στα παράθυρα του Buckingham τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

6. Sleeping bag

\"\"

Με το ίδιο ακριβώς άγνωστο σκεπτικό, ένας θαυμαστής του Ουίλιαμ και της Κέιτ από την Αυστραλία, αποφάσισε να τους χαρίσει έναν υπνόσακο. Πολύ χρήσιμο δώρο στην περίπτωση που έρθουν ξαφνικά πολύ καλεσμένοι και δεν έχει το ζευγάρι πού να τους κοιμίσει!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook