Οριστικά χωρίς τον Σίλβα Τζούνιορ θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στην Κυριακάτικη (5.15 μ.μ Novasports 2) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

O Βραζιλιάνος μέσος της κρητικής ομάδας δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που του παρουσιάστηκαν στον τετρακέφαλο στην προπόνηση της Παρασκευής και κατά συνέπεια ο Νίκος Καραγεωργίου τον άφησε εκτός αποστολής.

Άλλα προβλήματα για τον Εργοτέλη εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν πέρα από τους γνωστούς τραυματίες Αθανασίου και Ρομάνο.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί με προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Νίκο Καραγεωργίου να επιλέγει 19 ποδοσφαιριστές για το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Μπέτο, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι : Τζούνιορ, Δερμιτζάκης, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Καρέλης, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου, Αθανασίου, Νταντόμο και Ρέντζας.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα στο ματς της Τούμπας το 4-3-3 δεν θα αλλάξει με τον Πίρσον να είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Τζανακάκης, αριστερά ο Βίσιο και στα στόπερ οι Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μπέτο με τον Κυριακίδη , έχοντας μπροστά τους τον Φραγκουλάκη , ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Λεάλ , αριστερά ο Κουτσινικούλης και στην κορυφή ο Κατσικοκέρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook