Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 με διαστήματα ηλιοφάνειας στα νότια παράλια του νησιού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 10 βαθμούς και στα ορεινά από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Χανιά
Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

 Για αύριο Δευτέρα 16/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 16/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο
Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 16/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αγ.Νικόλαος
Βροχή προβλέπεται για τον Αγ.Νικόλαο σήμερα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 16/1, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος , με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9-10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

(meteo.gr)