Τα δύο παιχνίδια που ήταν στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΧ για την Κυριακή το απόγευμα δεν ανέδειξαν νικητή, αφού σε Μοναχή Ελιά και Πλάτανο υπήρξαν ισόπαλα αποτελέσματα.

Παγχανιακός και Χάλης στο ντέρμπι της αγωνιστικής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τους γηπεδούχους να… σκοράρουν δύο φορές, αλλά να μην παίρνουν τη νίκη!

Στο 45’ από φάουλ του Ν. Νικολιουδάκη ο Στραταριδάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του, για να ισοφαρίσει στο 70’ ο Δελιάνοβ.

Οι γηπεδούχοι χαρακτηρίζουν κακή τη διαιτησία του Ντοκάκη, διαμαρτυρόμενοι για αρκετές φάσεις, ενώ από τον Χάλη αναφέρουν ότι σε γενικές γραμμές ήταν καλή.
Ο Παγχανιακός έπαιξε με τερματοφύλακα τον αμυντικό και αρχηγό της ομάδας, Παντελακάκη.
Από το 70\’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω 2ης κίτρινης του Λενταράκη, ενώ μετά τη λήξη 2η κίτρινη δόθηκε για διαμαρτυρία και στον Παρασκευά του Παγχανιακού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού πάντως δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στον Πλάτανο (φωτ.) ο Ποσειδώνας προηγήθηκε 0-1 στο 25’ με τον Ντακάκη, αλλά ο Τόμα με 2 γκολ έφερε την ανατροπή στο σκορ (47’, 52’). Το βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους χάρισε με το γκολ του ο Σκορδυλάκης στο 65’.

Οι γηπεδούχοι, που συνεχίζουν με προπονητή τον Βασίλη Λυχνάκη στη θέση του Πέτρου Γιανναράκη, έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μπερτάκη και των βοηθών του, υποστηρίζοντας ότι ακυρώθηκε κακώς γκολ του Τόμα, ενώ «φωνάζουν» και για πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Από την άλλη θεωρούν καλή τη διαιτησία.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook