Παρά την προχωρημένη ηλικία του, εξακολουθούσε να παραμένει αθεράπευτα φανατικός χρήστης των «τρίφυλλων» ο παππούς από την… Τριφυλία της Μεσσηνίας! Ωστόσο, στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας είχε φτάσει η πληροφορία ότι ο υπερήλικος γέροντας δεν περιοριζόταν στην χρήση, αλλά έκανε και διακίνηση «φούντας»!

Η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στο σπίτι του 80χρονου άνδρα σε χωριό της Τριφυλίας, απέδειξε ότι οι πληροφορίες είχαν βάση. Μέσα, βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 95,5 γραμμαρίων, ποσότητα που στοιχειοθετεί διακίνηση. Κι έτσι ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Εδώ και καιρό παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας έναν 25χρονο Αλβανό για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας. Όταν ερεύνησαν το σπίτι του, χρειάστηκαν εκπαιδευμένο σκύλο για να ανακαλύψει τις «καβάντζες» όπου έκρυβε 115 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Μαζί με αυτά και 260 ευρώ που κατάσχεσαν ως προϊόντα της διακίνησης, βρήκαν ακόμη μια σιδερογροθιά και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ κι έτσι ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, οπλοκατοχή και παραχάραξη.

Με 40 ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή κρυμμένα πάνω του και άλλα πέντε που έριξε στο έδαφος, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα ένας 20χρονος Αλγερινός για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι πωλούσε ναρκωτικά σε χρήστες της πόλης.

Μαζί με τα ναρκωτικά που μετέφερε σε… σπιρτόκουτα, διακινούσε και λαθραία τσιγάρα ένας 35χρονος Πακιστανός που συνελήφθη στο Βοτανικό Ιωαννίνων! Στην κατοχή του βρέθηκαν 45,4 γραμμάρια κάνναβης και δέκα κούτες τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου και κατανάλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook