Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, 35χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που άνηκαν σε 25χρονη αλλοδαπή με σκοπό να τους διευκολύνει την απόπειρα παράνομης εξόδου από την χώρα μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα που συνόδευε.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν .

Επίσης, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 61χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, στο χώρο του φορτίου, δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το προαναφερόμενο φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

Συλλήψεις και στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός χώρου φορτίου φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, με προορισμό την Ιταλία, 23χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 30χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για τα δύο ανήλικα παιδιά που συνόδευαν, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook