Με νέα πρόσωπα τους Αγναντή και Μανιουδάκη, αλλά με μεγάλο απόντα τον τραυματία από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, Αλέξανδρο Κοντορινάκη, η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΧ, πηγαίνει την Τετάρτη στην Ελούντα για το «διπλό» απέναντι στο Λασίθι, που θα την διατηρήσει στην κορυφή του 11ου ομίλου.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την Ε.Π.Σ. Χανίων:

Με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα και να παραμείνει στην κορυφή του 11ου ομίλου η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (18/1) την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Λασιθίου, στο γήπεδο της Ελούντας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων ΕΠΣ.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης (Κρ. Αστήρ), που δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που απεκόμισε στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλέξει στην αποστολή οι ενωσιακοί προπονητές, Γιάννης Μηνάς και Βαγγέλης Πρόκος, είναι οι εξής:

Κουράκης Μάρκος-Φανούριος (Ποσειδών Τσικαλαριών), Κορωνάκης Ιωάννης (Π.Σ.Ν. Χανιά), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Καλανδράνης Σταύρος (Ηρακλής Νεροκούρου), Σκουλουδάκης Δημήτριος (Α.Ο. Χανιά), Ιερωνυμάκης Ιωάννης (Α.Ο. Χανιά), Καζάκος Μιλτιάδης (Αρης Σούφας), Κοκκινάκης Ιωάννης (Ιωνία 2000), Τατάροβ Σάββας (Δόξα Παχιανών), Αγναντής Αλέξανδρος (Πανακρωτηριακός), Μανιουδάκης Αναστάσιος (Ασπίδα), Ξηράκης Σαράντος (Νέοι Μινωταύρου), Καραντωνάκης Ζαχαρίας-Ραφαήλ (Πλατανιάς), Στεφανίδης Ηλίας (Αρης Σούδας), Πάτας Νικόλαος (Ασπίδα), Σκευοφύλαξ Κωνσταντίνος (Α.Ο. Χανιά), Στρατινάκης Σταύρος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Μπικάκης Αθανάσιος (Πανακρωτηριακός).

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13.00 με διαιτητή τον κ. Σωτηριάδη (Μπινιχάκης-Βλάσσης), της Ένωσης Λασιθίου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook