Έπειτα από την πρόσφατη ανακατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Σκινιά, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, η Δημοτική Αρχή διοργάνωσε σήμερα μικρή τελετή εις μνήμην του δωρητή του οικοπέδου στο οποίο ανεγέρθηκε το ιατρείο, κτηνιάτρου Γρηγόρη Χρυσουλάκη.

Στη διάρκεια της σημερινής τελετής πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Γρηγορίου Χρυσουλάκη, ενώ παράλληλα έγιναν και τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης επιγραφής που ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας τοποθέτησε στην είσοδο του ιατρείου, τιμώντας την προσφορά του δωρητή.

Για την πρόσφατη ανακατασκευή του περιφερειακού ιατρείου Σκινιά εργάστηκαν εθελοντικά οι παρακάτω κάτοικοι του οικισμού, στους οποίους η Δημοτική Αρχή απευθύνει θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνδρομή τους:
1. Ζερβάκης Νικόλαος του Ζαχαρία (προσέφερε και οικονομική στήριξη),
2. Χαλαμπαλάκη Μαρίνα του Γρηγορίου,
3. Συμνιανάκης Ζαχαρίας του Ιωάννη,
4. Μαγκουφάκης Ιωάννης,
5. Χαλαμπαλάκης Μιχαήλ του Αντωνίου,
6. Γερακάκης Μανώλης του Γεωργίου,
7. Γεώργιος Γαβρηλάκης του Σταύρου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή τελετή σκοπό έχει όχι να αναδείξει την ανακατασκευή και τη λειτουργία ενός σύγχρονου ιατρείου, που είναι ευθύνη και υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους πολίτες, αλλά να τιμήσει έναν άνθρωπο που με τη συνολική του δράση προσέφερε πολλά στη γενέτειρά του. Ο Γρηγόρης Χρυσουλάκης τίμησε το Σκινιά με το έργο του και με τη δωρεά του οικοπέδου στο οποίο ανεγέρθηκε το περιφερειακό ιατρείο, αλλά και τη μελέτη για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία του.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες που με την εθελοντική τους προσφορά βοήθησαν στην ανακατασκευή του ιατρείου. Στη σημερινή εποχή δράσεις σαν κι αυτές αποτελούν παράδειγμα για όλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook