Πανέτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (6μ.μ ΟΤΕ TV) είναι ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση αυτή με προπόνηση που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με τον Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει συνολικά στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές.

Αυτό έγινε καθώς ο ΟΦΗ μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Αγρίνιο δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο αλλά θα μείνει για δύο ημέρες στην Αθήνα αφού στη συνέχεια την Κυριακή ακολουθεί το εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Στην 23μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης περιλαμβάνεται και το όνομα του Γιώργου Γεωργίου του οποίου η συμμετοχή κόντρα στον Παναιτωλικό θα πρέπει να αποκλειστεί λόγω του αιματώματος που έχει στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και από το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός το ματς με τον Λεβαδειακό όπου η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη καθώς θα λείψει ο Ταυλαρίδης που είναι τιμωρημένος σε αυτό το παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπουλούτ που είναι τραυματίας και παράλληλα μετράει ώρες στον κρητικό σύλλογο , ενώ αντίθετα μέσα σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Ουκάρ που έχει ζητήσει να φύγει αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιο του. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι Μονιάκης και Χαριτωνίδης.

H 23μελη αποστολή που επέλεξε ο Ν. Αναστόπουλος για τα ματς σε Αγρίνιο και Λιβαδειά αποτελείται από τους : Κάρολ, Βεζυρίδη, Σαχσανίδη, Βερόν, Μάντζιο, Γαλανόπουλο, Ζορμπά, Νύκταρης, Ταυλαρίδη, Ζαχαράκη, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταη, Παπουλή, Πίτσος, Σίσιτς, Σόουζα, Μποντόρ, Μπούρμπο, Βάντο, Καλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ.

Με αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα αυτή αναμένεται να έχει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με την Δόξα Δράμας . Στο 4-3-3 του Αναστόπουλου ο Κάρολ θα πάρει ξανά την θέση του κάτω από τα δοκάρια αντί του Βεζυρίδη, ενώ η τετράδα της άμυνας θα παραμείνει η ίδια με τον Μπούρμπο δεξιά, τον Βάντο αριστερά και τους Ταυλαρίδη και Σόουζα στα στόπερ. Στην μεσαία γραμμή θα υπάρξει μια αλλαγή με τον Κάλαϊτζιτς να παίρνει την θέση του Ζόρντι Λόπεθ και να αποτελεί δίδυμο στα αμυντικά χαφ με τον Βερόν , ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου δεν αποκλείεται να δούμε τον Ζορμπά αντί του Χόρχε Λόπεθ. Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης δεξιά θα επανέλθει ο Σίσιτς , αριστερά θα βρίσκεται ο Παπουλής και στην κορυφή ο Βαγγέλης Μάντζιος αντί του Καμπάνταη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook