Το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network –ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας, οργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη διεθνή έκθεση οικιακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων και συστημάτων κλιματισμού MCE– ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EXPOCOMFORT στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η έκθεση πραγματοποιείται από 27 έως 30 Μαρτίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο της Fiera Milano και αφορά τους τομείς: Ψύξη, Θέρμανση, Νερό, Ενέργεια και ειδικότερα τις κατηγορίες του ζεστού νερού, της θέρμανσης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του κλιματισμού και της ψύξης, των τεχνολογιών υγιεινής, των εξαρτημάτων, της διαχείρισης νερού και του μπάνιου.
Μεγάλη έμφαση δίνεται φέτος στην απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και στις προσπάθειες των εταιριών για ανανέωση των αντίστοιχων προϊόντων.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συνέδρια και πρωτοβουλίες, με αναφορά σε αποδοτικότερα προϊόντα και συστήματα που είναι χρήσιμα για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των κτιρίων.

Στο site www.mcexpocomfort.it οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες καθώς επίσης τον ηλεκτρονικό κατάλογο των εκθετών και τα ΝΕΑ των εταιρειών σχετικά με τις καινοτομίες τους σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η επιχειρηματική αποστολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την PROMOS MILANO και την REED EXHIBITIONS ITALIA. Προσφέρεται ένα πλήρες ταξίδι για 16 Έλληνες επιχειρηματίες – αφορά μόνο 1 άτομο ανά εταιρία – περιλαμβάνοντας:

– 2 – 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο ΜΙΛΑΝΟ
– Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο
– Μεταφορά από το ξενοδοχείο προς την έκθεση και αντίστροφα
– Είσοδο στην έκθεση – κατάλογο εκθετών
– Lunch
– Διερμηνείες

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις από την Υπεύθυνη του Γραφείου Εξωτερικού Εμπορίου του Ελληνοϊταλικού Επιμελητήριου Αθήνας, κα. Brevetti Sabrina, στο τηλέφωνο: 210.7213209 ή στο mail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook