Νέο χτύπημα στην εμπορία και διακίνηση των ναρκωτικών κατάφεραν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά. Συγκεκριμένα κι έπειτα από συντονισμένες ενέργειες έπεσαν στα δίχτυα του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων δύο άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία είχαν στην κατοχή τους από ένα κιλό χασίς.

Η πρώτη σύλληψη ενός 24χρονου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα  στη Σπηλιά Κολυμβαρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με την συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ότι ο 24χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων στο σπίτι του 24χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μία  πλαστική σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού περίπου,

Μία  εύχρηστη ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη ακατέργαστης κάνναβης στην επιφάνεια της, κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δεύτερη σύλληψη αφορά ένα 26χρονο Ιρακινό, που συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  Χανίων.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ότι ο 26χρονος διακινεί  ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, σε επιχειρούμενο έλεγχο από αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει ενώ παράλληλα  πέταξε στο έδαφος μία  αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία, που περιείχε ένα  κιλό ακατέργαστη κάνναβη η οποία και κατασχέθηκε. Κατά τη σύλληψη του ο 26χρονος αντιστάθηκε σθεναρά.

Επίσης, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός, στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμενε παράνομα στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ η προανάκριση διενεργείτε από  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook