Ακόμη μια οδυνηρή ήττα γνώρισε ο ΠΟΑ, αυτή τη φορά από τον Γιούχτα με 0-2 στο Ατσαλένιο, ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Σταυρουλάκη του Συνδέσμου Ρεθύμνου. 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με εκτέλεση πέναλτι του Χριστόφορου Ανδριαδάκη που κέρδισε ο Λουλιάδης. Στην φάση αυτή, παίκτες και παράγοντες του ΠΟΑ φωνάζουν καθώς υποστηρίζουν ότι υπήρξε οφσάιντ ενώ θεωρούν ότι δεν υπήρξε πέναλτι. 
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο Γιούχτα, ήρθε και το 0-2, αυτή τη φορά με «δράστη» τον Πιγιάκη. Ο Λασιθιώτης ποδοσφαιριστής με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακαρώνα. 
Το συγκρότημα του Αντώνη Καλογεράκη είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Τριάντη και Ανδριαδάκη ενώ ο ΠΟΑ, με το ξεκίνημα της επανάληψης σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι με τους Συσκάκη και Μπαδιεριτάκη. 
ΠΟΑ: Μακαρώνας, Μαθιουδάκης, Χαλκιαδάκης, Πετράκης, Οικονομάκης, Λεμπιδάκης (20’ Μπαδιεριτάκης), Τριχάκης (46’ Καστελλιανάκης), Κατσούλης, Φραγκιαδάκης, Συσκάκης, Καπετανάκης (77’ Γιακουμάκης).
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Σαμαριτάκης, Μ. Κασσωτάκης, Α. Κασσωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Πιγιάκης, Τριάντης (63’ Δεληθωμαΐδης), Ανδριαδάκης (69’ Ρουμελιώτης), Γιακουμάκης (89’ Ζουμπουλάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook