Στις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Ρούβα, που θα γίνει την Κυριακή (22/1-15.00) στα Περιβόλια, στάθηκε στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά, Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αρχικά ανέφερε: «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή εικόνα και τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε φέρει τον τελευταίο καιρό. Το παιχνίδι με το Ρούβα κρύβει δυσκολίες και είναι αρκετά σημαντικό, γιατί ο αντίπαλος αδικείται από τη βαθμολογική του θέση» και συνέχισε λέγοντας: «Μας έφυγαν κάποιοι παίκτες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου ώστε να γίνει ο 12ος παίκτης μας στην προσπάθεια που κάνουμε. Χρειάζονται σταθερά βήματα για το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης ημέρας».

Σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει ο κ. Πετράκης τόνισε: «Το να φεύγουν αξιόλογοι παίκτες είναι σημαντικό γεγονός, αλλά οι προσθήκες που θα έχουμε θα μας κάνουν ανταγωνιστικούς. Οι τρεις από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ο Κορδονούρης, ο Τσιμπανάκος και ενδεχομένως, ο Αντωνόπουλος ήταν παίκτες με προσωπικότητα. Παρόλα αυτά η ομάδα που έχουμε είναι πολύ καλή και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Μπορεί να υστερούμε σε εμπειρία, αλλά έχουμε ενθουσιασμό» κατέληξε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΑΟΧ, που δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις μεταγραφές.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook