Η ηλικιωμένη γυναίκα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Ιεράπετρας το πρωί της Παρασκευής 20/01 με σκοπό να γράψει φάρμακα στον 90χρονο σύζυγο της καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Η γυναίκα αναμένοντας στην σειρά της δεν αντιλήφθηκε τον \”ελαφροχέρη\” κλέφτη ο οποίος κατάφερε επιδέξια να της αρπάξει το πορτοφόλι της μέσα από μια μεγαλύτερη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Αργότερα όταν χρειάστηκε την ταυτότητα αναπηρίας του συζύγου της κατάλαβε την απώλεια του πορτοφολιού το οποίο περιείχε 250 ευρώ, την αστυνομική και αναπηρική ταυτότητα του 90χρονου συζύγου της.

Η 75χρονη γυναίκα πανικόβλητη ενημέρωσε τους υπαλλήλους του κισσέ του νοσοκομείου και το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας.

Ο «τσαντάκιας» δεν έγινε αντιληπτός από κανένα με αποτέλεσμα το ζευγάρι των ηλικιωμένων από το Μακρύ Γιαλό, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να ζητάει μέσω του radiolasithi.gr την βοήθεια των πολιτών της Ιεράπετρας για να βρει τις δύο ταυτότητες του ηλικιωμένου, παραβλέποντας τα χρήματα τα οποία εκλάπησαν.

Έτσι λοιπόν, παρακαλείται όποιος βρει την αστυνομική η την αναπηρική ταυτότητα του ηλικιωμένου άνδρα από το Μακρύ Γιαλό να την παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας ή να επικοινωνήσει με το Ράδιο Λασίθι 92.3.

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook