Αν αυτή η ομάδα δεν μπορεί να μιλάει για Super League, τότε ποια θα πρέπει να το κάνει από τη Football League; Ο Πλατανιάς συνέχισε το… χαβά του και «έγραψε» ξανά ιστορία με τη μεγαλύτερη νίκη στα χρονικά του, μέχρι την επόμενη, μέσα στη Λάρισα με 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ.

Το «ερυθρόλευκο» τρένο δεν έκανε στάση ούτε στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί» και πλέον απολαμβάνει ξανά τη μοναξιά της κορυφής.

«Χρυσός» σκόρερ για τη χανιώτικη ομάδα ήταν ο Μαραγκουδάκης στο 56’ μετά από «ασσίστ» του Μιρτσέτα. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 66’ με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Ααράμπ για μαρκάρισμα στον Ναζλίδη.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Το σουτ του Σιατραβάνη αποκρούει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης

4’ Κεφαλιά του Χασομέρη άουτ.

24’ Κόρνερ του Γκονζάλες κεφαλιά του Μαραγκουδάκη άουτ.

34’ Σουτ του Μαραγκουδάκη άουτ.

35’ Ατομική ενέργεια του Ναζλίδη, που βρίσκεται απέναντι από τον Σωτηρίου αλλά χάνει την ισορροπία του και η μπάλα καταλήγει άουτ.

56’ ΓΚΟΛ: Ωραία κάθετη μπαλιά του Μιρτσέτα στον Μαραγκουδάκη, που με ιδανικό πλασέ σκοράρει (0-1).

64’ Σουτ του Μαραγκουδάκη μπλοκάρει ο Σωτηρίου.

68’ Φάουλ του Σαϊτιώτη απέκρουσε ο Λαζαρίδης.

87’ Πλασέ του Ναζλίδη διώχνει σωτήρια ο Κολοβέτσιος.


ΑΕΛ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Χατζής (64’ Σαϊτιώτης), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης, Πλιάγκας (46’ Καούνος), Τσιμπάμπα, Χασομέρης (74’ Πίνα).

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες (84’ Μαρτσάκης), Δράμι, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (61’ Μαραγκός), Ναζλίδης (91’ Παπαζούδης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook