Η Ασή Γωνιά αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για την «γειτονική» Επισκοπή και πήρε ένα παλικαρίσιο βαθμό μέσα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» μετά το τελικό 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να «νικήσουν» τον εκπληκτικό Δημητριάδη, που προέβη σε σωρεία αποκρούσεων.

Οι Αργυράκης (10’), Γωνιωτάκης (43’) έχασαν καλές ευκαιρίες για την Επισκοπή στο πρώτο ημίχρονο και οι Τσεσμελής (67’), Βελονάκης (75’ και 86’), στο δεύτερο.

Το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη πάντως διαμαρτυρήθηκε για αυτογκόλ αμυντικού της Ασή Γωνιάς μετά από κόρνερ του Γωνιωτάκη, με τον Δημητριάδη να σώζει μετά τη γραμμή όπως υποστηρίζουν.

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κελαΐδης, Κατσαμάς (66’ Χνάρης), Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Μαραθιανός, Κεφαλούκος, Τσεσμελής, Σουμπασάκης, Ταμάμης (66’ Μποτωνάκης), Αντιασβίλι (71’ Βελονάκης), Γωνιωτάκης.
Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Τσικαλάς, Μανωλακάκης, Α. Δελήμπασης, Κλαψινός, Δοντσίδης, Χαρατσής (78’ Ιβάνοφ), Κεφάκης (58’ Κριάρης), Καραδάκης (89’ Δημήτρη), Αντουράκης, Σηφακάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook