Η 30χρονη ηθοποιός ήταν η νικήτρια στον μεγάλο τελικό του «Dancing on Ice» το οποίο ολοκληρώθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου.

Μετά από πέντε μήνες πρόβας, δώδεκα live και κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, οι δύο φιναλίστ – Ιωάννα Πηλιχού και Πηνελόπη Αναστασοπούλου- έχοντας δίπλα τους τούς παρτενέρ τους, Αντρί και Αλεξέι αντίστοιχα, άκουσαν από την Τζένη Μπαλατσινού το αποτέλεσμα της ψηφοφορία του κοινού. Αμέσως οι δυο φιναλίστ αγκαλιάστηκαν και λίγο αργότερα προς το μέρος τους κατευθύνθηκαν και οι υπόλοιποι διάσημοι παίκτες του σόου συγχαίροντας την Ιωάννα Πηλιχού.

«Πού θα βάλεις το κύπελο;» ρώτησε η Τζένη Μπαλατσινού την Ιωάννα Πηλιχού, με τη νικήτρια να απαντάει: «Δεν ξέρω, δεν έχω κάνει χώρο». Αμέσως μετά έκανε τον γύρο του θριάμβου στην παγοπίστα, μαζί με τον παρτενέρ της.

Πριν πέσει η αυλαία του επιτυχημένου προγράμματος του ΑΝΤ1, μίλησαν η παρουσιάστρια του σόου και η επιτροπή. Απευθυνόμενος στους παίκτες ο Πέτρος Κωστόπουλος, είπε: «Ευχαριστούμε, μας ομορφύνατε τις βραδιές». «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Και σε σένα Τζένη που είσαι μια υπέροχη γυναίκα και πολύ καλή σ’ αυτό που κάνεις» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου.

\"\"

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Με τη σειρά του ο Αλέξης Κωστάλας δήλωσε: «Είστε όλοι νικητές και πάνω απ’ όλα το άθλημα, το καλλιτεχνικό πατινάζ. Εύχομαι να υπάρξει συνέχεια», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικοδέσποινα του σόου, λέγοντάς της: «Τζένη ομορφαίνεις πάντα με την παρουσία σου!».

Από την πλευρά της η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε: «Είμαι περήφανη που συμμετείχα στο σοόυ. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που με εμπιστεύτηκε και με στήριξε. Ένιωθα ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους. Τα live που μου έδωσαν την ευκαιρία να δεθώ με ανθρώπους που δεν γνώριζα. Κύριε Κωστάλα είμαι πλέον φανατική θαυμάστριά σας», ενώ απευθυνόμενη στην Έλενα Παπαρίζου, είπε: «Είσαι το πιο πηγαίο γέλιο της Ελλάδας!».

Τέλος κοιτάζοντας τον σύζυγό της,Πέτρο Κωστόπουλο, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου, ζήσαμε πολλά μαζί και θα ζήσουμε κι άλλα. Τίποτα δεν μας σταματά».

 Δείτε τις εμφανίσεις της Ιωαννας Πηλιχού


Και την άψογη εκτέλεση της χορογραφίας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον παρτενέρ της, Αλεξέι

Η τελευταία χορογραφία του Dancing On Ice! Ιωάννα και Πηνελόπη χορεύον μαζί τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου.


(yupi, zappit)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook