\”Ο ξαφνικός θάνατος του Ανωγειανού Πολιτικού, πρώην Υπουργού και Βουλευτή Ιωάννη Κεφαλογιάννη του Κων/νου (Τσουρογιάννη) συγκλόνισε σύσσωμη την κοινωνία του Γενέθλιου τόπου του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανωγείων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 21:00 μ.μ. και αφού έλαβε υπόψη του:
α) Την πολύπλευρη και σημαντική συμβολή του, προσφέροντας για μισό αιώνα τις υπηρεσίες του τόσο στην Χώρα όσο και στην Ιδιαίτερη Πατρίδα του τ’ Ανώγεια,
β) ότι καθ’ όλη την διάρκεια του μακρύ πολιτικού του βίου, τίμησε ως διακεκριμένος Ανωγειανός την Οικογένεια και τον Τόπο καταγωγής του, συνδέοντας το όνομα του με εξαιρετικής σημασίας έργα υποδομής της ευρύτερης περιοχής,
γ) τα αισθήματα της Ανωγειανής Κοινωνίας προς το πρόσωπο του, που αναμφίβολα θα μείνει αξέχαστος για την σταθερότητα του, σε θέσεις, ιδέες και αξίες .

Α π ο φ ά σ ι σ ε

Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου την ημέρα της κηδείας εις ένδειξη τιμής στην μνήμη του,
Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο στην νεκρώσιμο ακολουθία,
Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του εκλιπόντος,
Να κατατεθεί στέφανο στην σορό του.\”

Δήλωση υφυπουργού Προ.Πο. Μανώλη Όθωνα

\”Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης με την πολυκύμαντη και πολύχρονη πολιτική του παρουσία συνδέθηκε με τη δημόσια ζωή της χώρας και ιδιαίτερα του Ρεθύμνου για περισσότερο από μισό αιώνα.

Ανεξάρτητα με τις γνωστές, διαφορετικές πολιτικές μας απόψεις, συμμερίζομαι τη δύσκολη ανθρώπινη στιγμή που βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι και κυρίως η οικογένειά του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook