«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γιώργο Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό»!

Των χθεσινών του δηλώσεων του αναφορικά με το ενδεχόμενο πολιτικής δίωξης του Γ. Παπανδρέου για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009 υπεραμύνεται ο υπουργός Υγείας, Ανδ. Λοβέρδος, απαντώντας στις αιχμές των εκπροσώπων της ΝΔ.

«Δεν μετατοπίζομαι ούτε κατ΄ ελάχιστο από τις απόψεις που εξέφρασα χθες. Απόψεις που υποστηρίζω όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, όπου επικρατεί ο άγονος κομματικός ανταγωνισμός και ως πολιτικός, αλλά και ως επιστήμονας», ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Λοβέρδος.

«Υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω αμετακίνητα ότι κάθε απόπειρα να γίνει πολιτική εκμετάλλευση του συγκεκριμένου θέματος εναντίον του κ. Παπανδρέου, παράγει μετά απολύτου βεβαιότητος ανωμαλία», επισημαίνει ο υπουργός, προσθέτοντας ότι «η χώρα δεν χρειάζεται άλλες πολιτικές βεντέτες», αλλά «προσήλωση στη κοινή προσπάθεια να μην γονατίσει».

«Όλα τα άλλα συνιστούν απώλεια προσφάτου μνήμης που είναι κακή σύμβουλος σε όσους στρατεύονται στο αγώνα για τη στήριξη της χώρας», συμπληρώνει, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος ήταν κατά της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία για την περίοδο διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή και της Ν.Δ..

Υποστήριξε επίσης ότι οι εισαγγελείς εφάρμοσαν το Σύνταγμα και το νόμο «στέλνοντας αμελλητί την υπόθεση στη Βουλή και αποφεύγοντας όπως όφειλαν την οποιαδήποτε αξιολόγηση για πράξεις μελών της κυβέρνησης».