Τον δράστη και τα αίτια που οδήγησαν στην αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια εναντίον δύο ανήλικων, εξετάζουν οι αρχές ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι σοροί ενός 17χρονου αγοριού και μιας 16χρονης κοπέλας βρέθηκαν θαμμένοι κάτω από μπάζα σε αγροτική περιοχή στην Ανάληψη Λαγκαδά .

Τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν όπως δημοσιεύει το protothema.gr, σε προχωρημένη σήψη, από διερχόμενο πολίτη ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική έρευνα, ο νεαρός είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανόν από όπλο, και κακώσεις στο θώρακα. Κακώσεις έφερε και το σώμα της νεαρής το οποίο βρέθηκε φαγωμένο από σκυλιά και γι\’ αυτό οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για σκελετό.

Τα δύο παιδιά, είχαν γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του νεαρού είναι από τη Βόρεια Ήπειρο και οι γονείς της κοπέλας Ρομά. Τα παιδιά ήταν ζευγάρι και συζούσαν στην οικογενειακή εστία του νεαρού στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όταν ο πατέρας της 16χρονης εγκατέλειψε την οικογένειά του.

Τα ίχνη των δύο παιδιών είχαν χαθεί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Μια ημέρα μετά η μητέρα του νεαρού είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους. Τα χτυπήματα και στα δύο παιδιά έγιναν εν ζωή και κάποια από αυτά ήταν αυτά που επέφεραν το θάνατο.

Οι αρχές ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να ανακαλύψουν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του δράστη και αφαίρεσε τις ζωές των δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook