Oι φήμες που ήθελαν τη Vanessa Paradis και τον Johnny Depp να χωρίζουν είχαν γίνει πολύ έντονες τελευταία και ιδιαιτέρως μετά από συνέντευξή της για την προώθηση της νέας της ταινίας: «Cafe De Flore», όπου υποδύεται μια ανύπαντρη μητέρα. Τα λόγια της ήταν γεμάτα υπονοούμενα και έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη τροφή για σχόλια.
«Δεν πιστεύω στο γάμο και τις αδελφές ψυχές, γιατί αν χάσεις την αδελφή ψυχή σου, όλα έχουν τελειώσει. Το Cafe de Flore μιλά για την αγάπη, τις χαρές της, τους πόνους της και τα δράματά της -να αγαπάς και να χάνεις. Αυτή η ιστορία με αναστάτωσε πολύ βαθιά», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η σύντροφος του διάσημου πρωταγωνιστή του Hollywood.  
Η όμορφη ηθοποιός, όμως, επιτέλους αποφασισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να πει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Johnny Depp, όταν βρέθηκε στην εκπομπή « Le Grand Journal».
«Από τη μία ακούγεται ότι αγοράζουμε σπίτι έτσι στα ξαφνικά ή ότι έχουμε 52 σπίτια στη Γαλλία. Και όλο αυτό φυσικά πάει πακέτο με ειδήσεις του τύπου ότι χωρίζουμε κάθε χειμώνα και παντρευόμαστε κάθε καλοκαίρι ή ότι βρίσκομαι στη δωδέκατή μου εγκυμοσύνη», είπε χαρακτηρίστικα η Vanessa και πρόσθεσε:
«Όλα αυτά είναι εντελώς ασήμαντα, όμως τα τελευταία περί χωρισμού είναι φήμες που θα μπορούσαν να βλάψουν την οικογένειά μου και να πληγώσουν ανεπανόρθωτα τα παιδιά μου. Ναι είναι ψέματα! Φυσικά, και κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια!».
Το ζευγάρι που είναι μαζί πάρα πολύ καιρό έχει δύο παιδιά την 12χρονη Lily-Rose και τον εννέα ετών Jack και όπως φαίνεται ο δεσμός τους καλά κρατεί!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook