Μετά τον ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός λίγο μετά τις 10 το βράδυ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ρόι Κάρολ με τον ΒορειοΙρλανδό τερματοφύλακα να υπογράφει για 1,5 χρόνο στην ομάδα του Πειραιά.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόι Κάρολ από τον Ο.Φ.Η. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο».

Την ίδια ώρα που ανακοίνωνε την μεταγραφή του Κάρολ ο Ολυμπιακός προχωρούσε και στην επίσημη ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Φράνκο Κοστάντζο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και πρώην παίκτης του ΟΦΗ έκανε στο επίσημο σαϊτ των «ερυθρολεύκων» και τις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές λέγοντας :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τέτοιο σύλλογο. Είναι μεγάλη μου τιμή το να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού. Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια του Europa League και την επιστροφή μου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω του χρόνου να παίξουμε στο Champions League, καθώς όλοι θέλουμε να παίζουμε σε κορυφαίο επίπεδο, όμως για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook