Με τον Φίλιππο Δάρλα στην αποστολή αλλά με αρκετούς απόντες λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που υπάρχουν, θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση (7.30 μ.μ Novasports 1) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκτός της 19μελης αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπέτο, Φραγκουλάκης , Κουτσιανικούλης και ο τραυματίας Σίλβα Τζούνιρ. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Αθανασίου, Ευαγγέλου, Κανδηλάκης, Δερμιτζάκης, Κανδηλάκης και ο τραυματίας Ρομάνο.

Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι το μεγάλο πρόβλημα για το ματς με τον Ολυμπιακό εντοπίζεται στην μεσαία γραμμή της κρητικής ομάδας εκεί όπου μοναδικοί διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι Κυριακίδης, Ολίσε και Σαρρής που θα πάρουν και θέση στο αρχικό σχήμα.

Οι 19 παίκτες που πήρε ο Νίκος Καραγεωργίου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Μπουχαλάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρέντζας, Καρέλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη στην αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι αυτή με τους : Πίρσον , Γιαλούση, Δάρλα, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Σαρρή, Κυριακίδη, Ολίσε, Λεάλ, Κατσικοκέρη και Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook